تا پایان امسال ۶۵۰ تن گوشت شترمرغ در اصفهان تولید می شود
۱۴:۳۱ - شنبه ۱۳۹۲/۰۵/۱۹

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی پیش بینی کرد:

تا پایان امسال ۶۵۰ تن گوشت شترمرغ در اصفهان تولید می شود

استان اصفهان پس از استان مرکزی دومین تولید کننده گوشت بوقلمون درکشور است و ۲۰ درصد از گوشت شتر‌مرغ کشور نیز در این استان تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار صاحب نیوز، استان اصفهان پس از استان مرکزی دومین تولید کننده گوشت بوقلمون درکشور است و 20 درصد از گوشت شتر‌مرغ کشور نیز در این استان تولید می‌شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: هم اکنون حدود پنج هزار و 290 قطعه شتر‌مرغ ثبت شده در استان وجود دارد که حدود دو هزار و 328 قطعه از این شترمرغ‌ها مولد هستند و بقیه، شترمرغ‌های پرواری و گوشتی است.
آقای نجفی افزود: 53 واحد پرورش گوشت شترمرغ دراستان اصفهان فعالیت می کنند که شهرستانهای اصفهان و نجف آباد عمده تولید کنندگان گوشت شترمرغ دراین استان هستند.
وی تولید گوشت شترمرغ را دراین مدت 10 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال اعلام و پیش بینی کرد تاپایان امسال 650 تن ازاین نوع گوشت دراین استان تولید شود.
پارسال 600 تن گوشت بوقلمون دراستان اصفهان تولید شد.
گوشت شترمرغ به لحاظ ساختمانی و طعم همانند گوشت گوساله، اما دارای کلسترول بسیار پایین است که هم اکنون مردم گرایش چندانی به مصرف این گوشت ندارند.