jashnvareh2
۱۸:۱۶ - چهارشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر:

جشنواره پخت غذاهای سنتی در سمیرم برگزار شد+ تصاویر

جشنواره پخت غذاهای سنتی، باهدف آشنایی بیشتر دانش‌آموزان و حفظ فرهنگ مصرف غذاهای بومی و محلی در سمیرم، برگزار شد.

به گزارش صاحب نیوز؛ به نقل از  سمیرم خبر، هم‌زمان با فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر جشنواره پخت غذاهای سنتی با حضور جمعی از دانش‌آموزان و معلمان شهرستان سمیرم برگزار شد.

انواع غذاهای محلی مانند ساچ کباب، آش دوغ، سوپ محلی، بادمجان شکم پر، کوفته‌قلقلی، انواع سالاد در این جشنواره به معرض نمایش گذاشته شد.

مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان سمیرم، بابیان این موضوع که مواد غذایی خانگی و سالم به بهبود سلامت جسم و افزایش قدرت یادگیری دانش‌آموزان کمک می‌کند، گفت: طبع غذایی کودکان را باید از سنین پایین به سمت غذاهای بومی و محلی سوق دهیم تا ذائقه آن‌ها به سمت فست فودها گرایش پیدا نکند.

محمد نادری در همین رابطه، خاطرنشان کرد: غذاهای محلی و سنتی به دلیل مزه‌های متنوع و عطر و بوی خاص دارای تنوع زیادی بوده و نسبت به غذاهایی که امروز در بازار عرضه می‌شود، سالم‌تر و ارزش غذایی بیشتری دارند.

مدیر کانون طلوع اندیشه با اشاره به اینکه مراحل تهیه و پخت غذاهای سنتی به‌صورت سنتی و طی مراحل مختلف انجام می‌شود گفت: غذاهای بومی و محلی مفید و دارای انرژی غذایی فراوانی هستند که مصرف این غذاها برای همه سنین توصیه می‌شود.

سروناز زاهدیان نیا، در همین رابطه افزود: بیماری‌های غیر واگیر یکی از مشکلات مهم امروز جامعه بوده که نتیجه کم‌تحرکی و تغذیه نامناسب است.

وی افزود: استفاده از غذاهای بومی و محلی نقش مهمی در سلامت افراد داشته و باید به آن توجه ویژه‌ای شود

به گزارش سمیرم خبر، این نمایشگاه با حضور بیش از ۷۰ دانش‌آموز از ۱۷ مدرسه سراسر شهرستان برگزار شد که در پایان تیم‌های مدرسه شهدای وردشت، نیرومند و آمنه به ترتیب اول تا سوم شدند.

انتهای پیام/ سمیرم خبر/ پ