به گزارش صاحب نیوز؛ به نقل از مباحث، حجتالاسلام محمد قطبی پیش از ظهر امروز در اختتامیه دومین جشنواره «کتاب یار» در حوزه علمیه خواهران اصفهان، پیرامون موضوع «کتاب و کتابخوانی و نقش آن در تربیت علمی فرهنگی طلاب» اظهار کرد: احساس نیاز در وجود هر فرد، نخستین گام برای توسعه فرهنگ کتابخوانی است.
وی با بیان اینکه احساس نیاز به امر کتابخوانی و مطالعه باید در بین نسل جوان و جامعه علمی کشور خاصه طلاب تقویت شود، افزود: شبکه های دسترسی ما به کتاب متنوع است برخی مدل هدیه دادن کتاب بعضی مدل امانت گرفتن کتاب و عدهای هم خرید کتاب را بیان پیشنهاد میکنند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه بر اساس نظر کارشناسان، مدل امانت کتاب از جنبههای مختلف بهترین نوع شبکه دسترسی به کتاب است، خاطرنشان کرد: امروزه وجود کتابخانههای متنوع و مجهز در سطح جامعه، مدارس علمیه و دانشگاهها این امر را محقق ساخته است.
وی اذعان کرد: یکی از نکات لازم در امر تقویت احساس نیاز به کتاب در بین آحاد جامعه و جامعه نخبگان، رؤیت پذیری کتاب در مقابل چشمان این اقشار است اما متأسفانه امروزه کتاب در معرض چشم آحاد جامعه برای بهرهبرداری نیست و یا اگر باشد، جنبه تزیینی دارد.
حجتالاسلام قطبی ابراز کرد: مدیران مدارس علمیه و مسئولان باید تلاش کنند با ایجاد راهکارهای مناسب رؤیت پذیری کتاب را در مقابل چشمان دانش آموزان، دانشپژوهان و طلاب بیشتر کنند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در ادامه به بیان راهکارهایی به منظور تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین خانوادهها و طلاب پرداخت و افزود: معرفی کتابهای مفید و هدفمند و متناسب با سنین مختلف به همراه بیان خلاصهای جذاب از آنها در شبکه های مجازی، کانالهای مجازی شخصی، گعدههای خانوادگی و حتی مساجد و هیئتهای مذهبی بسیار میتواند مثمر ثمر باشد.
وی ارائه نقدها، خلاصهنویسیها و کوتاه نوشتههایی از مطالب کتابهای مختلف حتی رمانها را دیگر راهکار دانست و افزود: سبک زندگی خود را باید کتاب مدارانه قرار دهیم و کتاب را محور آموزشهای غیرمستقیم خود برای نسل جوان تعریف کنیم.
انتهای پیام/ پ
دیدگاه شما