منصور صابری در گفت و گو با صاحب نیوز اظهار کرد: در آستانه اولین سالگرد شهادت سیدالشهدای جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی وهمراهانش هستیم که یاد و خاطره این شهید والامقام و همه شهدا وامام شهدا وهمچنین شهید ابومهدی المهندس را گرامی می داریم.
رئیس حوزه علمیه شهید مدرس اردستان گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری به شهید سلیمانی نباید به عنوان یک فرد نگاه کرد بلکه باید به عنوان یک مکتب توجه کنیم؛ حاج قاسم عزیز دارای یک مقام و محبوبیت بسیار بالایی است که مهمتر از شخصیت حقیقی شهید سلیمانی، مکتب اوست.
وی افزود: مکتب سلیمانی، در امتداد مکتب سیدالشهدا (ع) است و برگرفته از همان مکتب است و آن چیزی که باعث می شود خداوند سردار سلیمانی را از میان بیابان های جنوب شرق کشور و میادین جنگ با داعش از فرودگاه بغداد شهید کند و در دل های میلیون انسان جای دهد، اخلاص و بندگی این شهید عزیز است
حجت الاسلام صابری بیان کرد: زمانی که اخلاص باشد دیگر هیچ چیزی باعث هراس انسان نخواهد شد و وقت اخلاص باشد دیگر مقام های دنیایی و جایگاه نظامی معنا ندارد؛ دل را به دریا میزند و در خط مقدم مبارزه با وحشی ترین گروهک تروریستی به میدان می آید و با آمدنش لرزه بر اندام آن ها می اندازد.
مکتب سلیمانی مکتب عقلانیت است
وی با توضیح اینکه این عقلانیت او است که حکم می کند راه پیروزی، مقاومت است، اضافه کرد: بهترین دیپلماسی را در مقاومت می بیند نه مذاکره؛ او خوب می دانست که با مستکبرین جز با زبان مقاومت و مقابله نباید سخن گفت؛ مکتب سلیمانی مکتب ولایت پذیری و مطیع امر ولی است و تنها راه عاقبت به خیری را در اطاعت بی چون وچرا از ولی فقیه می داند و این را در وصیت نامه خود هم متذکر می شود.
رئیس حوزه علمیه شهید مدرس اردستان تصریح کرد: مکتب سلیمانی اخلاص و بندگی او است که همچون مراد و مولایش امیرالمومنین (ع) در میدان جنگ و جهاد اصغر یکه تاز است ودر میدان جهاد اکبر چشمانش بارانی از خوف الهی و از شدت اشتیاقش به معبود است.
حجت الاسلام صابری گفت: شهید سلیمانی شهادت را معشوق خود می دانست وساله ای سال در بیابان ها و میدان های جنگ متعدد به دنبال آن بود و نهایت در میدان دفاع از حرم اهل بیت (ع) گمشده خود، شهادت را پیدا می کند؛ مکتب سردار سلیمانی به دنیا درس می دهد که راه مقاومت راه به زانو درآوردن مستکبران است.
وی در پایان با بیان اینکه دشمن احمق و جنایتکار فکر می کرد با شهادت حاج قاسم، راه مقاومت نیز تمام می شود، گفت: در این یک سال شاهد هستیم که شهید سلیمانی قدرتمندتر از سردار سلیمانی در جبهه مقاومت فرماندهی می کند و قطعا راه او تداوم دارد و به زودی آن انتقام سختی که وعده داده شده محقق خواهد شد و خواهیم دید که مستکبران محوخواهند شد.
انتهای پیام/