صفحه اصلی » رپورتاژ آگهی » طرز تهیه مربای توت فرنگی، مربای هویج و مربای گل محمدی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه مربای توت فرنگی، مربای هویج و مربای گل محمدی مجلسی و خوشمزه

مربا از پختن میوه با شکر بدست می آید بیشتر افراد تصور می کنند تهیه مربا به خیلی گذشته مربوط می شود در صورتی که شکر که جز اصلی مواد مربا می باشد ماده خیلی قدیمی محسوب نمی شود و بیشتر در فصل بهار و تابستان مربا تهیه می شود و در یخچال نگهداری می شود.

تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - سه شنبه ۱۴۰۰/۰۳/۱۸

به گزارش صاحب نیوز؛ مربا ها به دلیل ماندگاری بالا بسیار پرطرفدار است و بهترین گزینه برای تهیه یک صبحانه خوشمزه و یا حتی انواع کیک ها و شیرینی ها می باشد. مربا با مارمالاد تفاوت جزئی دارند و مهم ترین تفاوت آنها این است که مربا تکه های میوه در آن دیده می شود و در مارمالاد به شکل پوره درآمده است. تهیه مربا در خانه بسیار سالم تر می باشد امروز قصد داریم سه نوع از بهترین و خوشمزه ترین مرباها را به شما یاد دهیم با آموزش سه نوع مربای توت فرنگی ، مربای هویج و مربای گل محمدی همراه ما باشید.

 طرز تهیه مربای توت فرنگی مجلسی و خوش رنگ

مربای توت فرنگی یکی از مرباهای بسیار خوشمزه تابستانی می باشد که بسیار پر طرفدار است بهتر است برای تهیه مرباها از قابلمه لعابی استفاده کنید و شما به دلخواه توت فرنگی ها را می توانید درسته و یا ریز شده تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی

  • شکر ۵۰۰ گرم
  • توت فرنگی ۵۰۰ گرم
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت مربای توت فرنگی خانگی با شکر

ابتدا برگ های توت فرنگی را جدا کنید و آن ها را خوب بشورید و همان لحظه با یک دستمال توت فرنگی ها را خشک کنید، سپس توت فرنگی ها را در قابلمه ای می ریزیم به این صورت که یک لایه توت فرنگی می ریزیم و یک لایه شکر روی آن ها می ریزیم و در لایه آخر شکر ریخته و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار داده تا آب بی اندازد. سپس قابلمه را بعد از 12 ساعت روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاد کف روی مربا را بگیرید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن توت فرنگی قوام می گیرد و از روی حرارت قابلمه مربا را بر می داریم سپس آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا به خورد مربا برود و از شکرک زدن مربا جلوگیری کند سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید.

طرز تهیه مربای هویج مجلسی و خوشمزه

مربای هویج یکی از مربای بسیار خوشمزه است که شاید کمتر کسی باشد که این مربای ساده و خوشمزه را دوست نداشته باشد، مربای هویج را می توان یکی از محبوب ترین و پرکاربرد ترین مرباها در دنیا دانست.

مواد لازم برای تهیه مربای هویج

  • آب ۲ لیوان
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • هویج ۵۰۰ گرم
  • هل مقدار کمی
  • زعفران مقدار کمی
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت مربای هویج خانگی با فوت و فن آن

ابتدا سر و ته هویج ها را بزنید سپس با پوست کن آنها را پوست کنید سپس آنها را شسته و با دستمال خشک کنید و بعد با رنده درشت هویج ها را رنده بزنید و بعد داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید تا رنگ هویج تغییر و کمی نرم شود، سپس ۲ لیوان آب را به همراه شکر به هویج می افزاییم و خوب هم می زنیم تا شکر در آب سریع تر حل شود و هل ، گلاب، آب لیمو ترش و زعفران دم کرده را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و شعله پخش کن را زیر قابلمه می گذاریم و صبر کنید مربا جا افتاده شود ممکن است 2 الی 3 ساعت طول بکشد سپس مربا را تست کرده که غلیظ و قوام گرفته باشد بعد از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک شود و در شیشه های تمیز بریزید و نگهداری کنید.

طرز تهیه مربای گل محمدی خوشمزه و مجلسی

مربای گل محمدی از خوش عطر و بو ترین مرباها می باشد که خاصیت زیادی دارد شما می توانید هم از گل خشک و هم گل تازه برای تهیه این مربا استفاده کنید. این مربا در بیشترشهرهای ایران تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی

  • گلبرگ گل محمدی ۲ لیوان پر
  • شکر ۶ لیوان
  • آب ۴ لیوان
  • جوهر لیمو ۱/۴ ق چای خوری

دستور پخت مربای گل محمدی تازه و خشک

ابتدا گلبرگ ها رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بماند آنها شسته و بگذارید تا خشک شود، گلبرگ ها را داخل تابه کمی تفت داده تا حجمش کم شود سپس به یکباره 1 لیوان آب جوش بریزید و سریع درب قابلمه یا تابه را بگذارید و برای 20 دقیقه در این حالت بماند، ۳ لیوان دیگر آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و با شعله متوسط تا به جوش بیاد سپس جوهر لیمو و شکر را بهش اضافه کنید و بگذارید به قوام برسد سپس گلبرگ ها را اضافه و برای 7 دقیقه بگذارید تا پخته شود حرارت را خاموش و سریع دمکنی را بگذارید از قبل مقداری آب به همراه یخ داخل لگن ریخته و فوری قابلمه رو میزاریم داخل آب و یخ به مدت پنج دقیقه به این طریق شوک بهش وارد می شود و رنگ مربا تیره نمی شود از آب و یخ بیرون بیاورید. دمکنی همچنان رویش باشد تا سرد بشه سپس تو شیشه تمیز ریخته و در یخچال قرار دهید.

نتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری صاحب نیوز منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد