به گزارش صاحب نیوز؛ دو توله سیاهگوش اوراسیایی (لینکس) نر و ماده با سن بیش از ۲ ماه که از زیستگاه های طبیعی شهرستان داران جدا شده بودند، تحویل این فرماندهی شدند.
سعید یوسف پور فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان اصفهان در این باره گفت؛ در معاینات اولیه توله ها توسط وی و دیگر دامپزشک حیات وحش؛ ضعف و سوء تغذیه هر دو توله و اسهال خونی توله نر تشخیص داده شد.
یوسف پور ادامه داد: درمان توله ها توسط دامپزشک حیات وحش آغاز شده و پس از گذشت ۱۲ ساعت، اسهال خونی توله ضعیف تر متوقف شده و هر دو توله بخوبی شروع به تغذیه از غذای مناسب کرده اند.
وی افزود؛ درحال حاضر توله ها با نظارت فرماندهی یگان حفاظت محیط زیست استان تحت مراقبت دامپزشکی بوده و دوره درمان را سپری می کنند.
یوسف پور اظهار داشت؛ ضعف بدنی توله ها بتدریج درحال بهبودی است و از اشتهای قابل قبولی برخوردار هستند.
گفتنی است سیاهگوش یکی از مجموعه ۸ گونه گربه سان ارزشمند موجود در ایران و استان اصفهان شامل گربه وحشی، گربه جنگلی، گربه شنی، گربه پالاس، کاراکال، پلنگ و یوزپلنگ ایرانی است که تاکنون در استان از این گونه تصویری ثبت نشده بود.