به گزارش صاحب نیوز؛ شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر یزد در سفری سه روزه به اصفهان با رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان، شهردار اصفهان و معاون فرهنگی وی دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تجارب موفق مدیریت شهری یزد در زمینه شهرسازی و احیای بافت تاریخی این شهر طی سالهای اخیر، گفت: مراودات دو سویه بین اصفهان و یزد میتواند زمینه انتقال این تجربیات را فراهم کند.
محمد نورصالحی در پاسخ به سوالات اعضای شورای اسلامی شهر یزد در زمینه سرمایهگذاریهای مشارکتی در اصفهان، بیان کرد: موارد مشابه زیادی در زمینه مشارکت با شرکتهای بزرگ خارجی و ایرانی در زمینه پروژههای متعدد شهری داشتهایم، هرچند اعتقاد داریم که باید زمینه برای سرمایهگذاری بخش خصوصی مهیاتر شود و حتی میتوان بخش عمدهای از بودجه و اعتبارات شهر را از طریق مشارکت و سرمایه تأمین کرد.
*لزوم اشتراک تجارب دو شهر یزد و اصفهان
شهردار اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه ارتباط دو شهر اصفهان و یزد با یکدیگر گفت: شهر یزد موفقیتهای چشمگیری بهویژه در عرصه احیای بافت تاریخی شهر داشته که اصفهان به آن نیازمند است.
علی قاسم زاده افزود: در مقابل، مدیریت شهر اصفهان نیز عملکردهای مثبتی داشته است که میتواند برای شهر یزد الگو شود.
*عملکرد موفق اصفهان در زمینه رونق پروژههای مشارکتی
رئیس شورای اسلامی شهر یزد نیز در این نشست تأکید کرد: شهر اصفهان در زمینه سرمایهگذاری و رونق پروژههای مشارکتی با بخش خصوصی نسبت به شهر یزد موفقتر عمل کرده است، لذا خواستاریم که رمز و راز این موفقیت را بدانیم و در شهر یزد برای مردم اجرا کنیم.
عزیزالله سیفی افزود: کلانشهر یزد نیز در احیای بافت تاریخی موفق بوده، به نحوی که امروزه مجموعهای ۲۰۰ هکتاری در این شهر به ثبت جهانی رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: این تجربه خوبی است که میتواند برای شهر اصفهان مورد استفاده قرار گیرد.
*تبادل تجارب مدیریت شهری برای شهرها یک ضرورت است
شهردار یزد نیز با بیان اینکه امروزه شهرها چاره ای جز تبادل تجربیات خود در زمینه مدیریت شهری ندارند، تأکید کرد: تشکیل کارگروههای مشترک تخصصی در سطح شهرداری و شوراهای اسلامی شهرهای اصفهان و یزد میتواند راهکارهای مناسبی را برای اداره بهتر شهرها و خدمترسانی بیشتر به مردم در اختیار مدیران قرار دهد.
ابوالقاسم محیالدینی با اشاره به اینکه اغلب مسائل و چالشهای شهرداریها مشترک است، گفت: در این راستا ارتباطات مشترک و تشکیل کارگروههای تخصصی، میتواند راهکارهای مفیدی ارائه دهد تا از طریق مجلس و دولت مصوب و در نهایت عملیاتی شود.
انتهای پیام/