به گزارش صاحب نیوز؛ میثم بکتاشیان در بازدید از خط سوم پروژه بی.آر.تی حدفاصل ایستگاههای تختی، صمدیه و مسجد سید با اشاره به نظارت دقیق بر کیفیت اجرای پروژه و تسریع زمانی در تکمیل پروژه اظهار کرد: با توجه به ترافیک سنگین خیابان مسجد سید به عنوان یکی از محورهای دسترسی به مرکز شهر، مدیریت زمان در اجرای پروژه بی.آر.تی این خیابان ضروری است.
وی افزود: این پروژه در دو شیفت کاری به صورت شبانه روزی و بدون وقفه در حال اجراست.
بکتاشیان با بیان اینکه پروژه بی.آر.تی خیابان مسجد سید به طول ۱۵۰۰ متر با هزینه عمرانی بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال به منظور سهولت در جابهجایی سریع مسافران و کاهش آلودگی هوا برنامهریزی شده است، خبر داد: این پروژه در چهار فاز در یک بازه زمانی پنج ماهه طراحی و پیش بینی شده است.
به گفته مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان، اجرای کار از خردادماه سال جاری آغاز شده و اکنون با تلاشهای مستمر فاز نخست طرح، حد فاصل چهارراه تختی تا خیابان طیب به طول ۳۵۰ متر آسفالتریزی و تکمیل شده است.
بکتاشیان با بیان اینکه فاز دوم طرح، حدفاصل چهارراه زاهد تا چهارراه طیب نیز به طور همزمان در حال خاکبرداری و انجام اقدامات عمرانی است، اظهار امیدواری کرد که تا پیش از آغاز مهرماه سال جاری و بازگشایی مدارس با همکاری شهروندان اجرای این پروژه به اتمام برسد.
انتهای پیام/