صفحه اصلی » آخرین اخبار ایران و جهان » ضرورت احداث و افزایش سردخانه‌های ذخیره مواد غذایی در اصفهان

ضرورت احداث و افزایش سردخانه‌های ذخیره مواد غذایی در اصفهان

مدیرکل پشتیبانی امور دام اصفهان گفت: احداث و افزایش سردخانه‌های مواد غذایی بویژه برای نگهدای اقلام خوراکی مانند گوشت و مرغ در این استان ضروری است.

تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - شنبه ۱۴۰۱/۰۶/۱۹

به گزارش صاحب نیوز؛ مهدی نیلفروش با تاکید بر ضرورت افزایش ظرفیت سردخانه ها در استان اصفهان اظهار کرد: تامین و تولید اقلام خوراکی از قبیل گوشت و مرغ منجمد در طول سال متغیر است وجود سردخانه های متعدد و ظرفیت بالا سبب حفظ و توزیع مناسب مواد خوراکی و در نتیجه امنیت غذایی شهروندان می شود بنابراین توسعه آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام اصفهان ادامه داد: اکنون در استان اصفهان ۱۰ سردخانه فعال وجود دارد که در برخی از ایام سال تمام ظرفیت آنها پر می شود و محلی برای ذخیره دیگر اقلام خوراکی بویژه گوشت و مرغ نیست.

نیلفروش تصریح کرد: ظرفیت این سردخانه ها بیش از ۱۳ هزار و ۶۰۰ تُن است که با توجه به وضعیت کنونی و موضوع تامین و تولیدات باید بیشتر شود.

وی اظهار کرد: حمایت از بخش خصوصی برای مشارکت بیشتر در این بخش راهکار مناسبی برای توسعه سردخانه هاست و ارائه تسهیلات باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه استان از لحاظ ظرفیت انبار با مشکلی مواجه نیست خاطرنشان کرد: ظرفیت انبارهای این منطقه افزون بر ۱۲۱ هزار تن است.

استان اصفهان دارای بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قُطب‌های تولید فرآورده‌های دامی در کشور تبدیل کرده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری صاحب نیوز منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

چهار − 2 =