صفحه اصلی » اجتماعی » آموزش پرورش » بیش از 40 محصول رژیمی بدون قند تولید شد

در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛

بیش از 40 محصول رژیمی بدون قند تولید شد

مدیر مراکز رشد واحدهای فناوری شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان گفت: یک شرکت دانش بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی توانسته محصولات رژیمی را از گیاه ایزومالت گرفته شده از نیشکر تولید کند.

تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - چهارشنبه ۱۳۹۳/۰۸/۷

به گزارش صاحب نیوز، حسین حدیدی افزود: ایزومالت پودر و یا گرانول شیرین کننده ای است که از شکر مشتق شده و با اینکه قدرت شیرین کنندگی آن نصف ساکاروز است ولی از نظر طعم و مزه کاملا مشابه شکر است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان نیزگفت: این شرکت توانسته قند، شکر، پولکی، آب نبات، بیسکویت ،پودر ژله، مربا، عسل، پودر کیک و کافی میکس به روش صد درصد طبیعی تولید کند.
آقای سرشوقی با بیان اینکه ایزومالت از خواص خاصی برخورداراست و موجب پوسیدگی دندان ها نمی شود و در برابر باکتریهای مضر دهانی مقاوم است گفت:این ماده برای سلامت دستگاه گوارش و تنظیم فعالیت روده مفید است و مانند فیبر ر‍‍ژیمی عمل میکند.
وی افزود: این قند رژیمی در دستگاه گوارش به صورت جزئی و تدریجی متابولیزه شده بنابراین اثر بسیار کمی روی قند خون و انسولین دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری صاحب نیوز منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد