به گزارش صاحب نیوز به نقل از شهرضا نیوز، سردار رسول سنایی راد در همایش بصیرتی حماسه ۹ دی که در شهرستان شهرضا برگزار شد با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب که عمل انقلابی و اقدام به هنگام متناسب است گفت: در روز ۹ دی مردم به میدان آمدند و در این روز هیچ توهین و اقدام غیر قانونی صورت نگرفت.
معاون سیاسی سپاه افزود: جمعیتی که در تهران در روز ۹ دی به خیابان آمدند بیش از جمعیتی بودند که به همه نامزدها در آن مرحله انتخابات رای داده بودند و در واقع در ۹ دی کسانی که معتقد به اصل نظام، رهبری، عاشورا و حرمت امام حسین (علیه السلام) بودند به خیابان ها آمدند چرا که حرمت روز عاشورا شکسته شده و ضد انقلاب به میدان آمده بود و دشمن از آنها حمایت می کرد.
وی با اشاره به اینکه در روز عاشورا بیش از ۸۰ نفر از مدیران فتنه از منافقان بودند افزود: این افراد کسانی بودند که قبل از این سابقه نزاع با نظام را داشتند.
سردار سنایی راد افزود: اوج بصیرت مردم در این روز در اتخاذ شعار ها و شیوه راهپیمایی کاملا بارز و شعارها هوشمندانه و نشان دهنده ابراز برائت از ضدانقلاب بود.
وی با بیان اینکه در فتنه ۸۸ مثلثی از قدرت طلبان، بیگانگان و ضد انقلاب شکل گرفته بود گفت: در این فتنه سلطنت طلبانی از جمله ریگی ها و پژاکی ها برای مصادره ارزش های انقلاب بر علیه انقلاب به فتنه پردازی پرداخته بودند.
معاون سیاسی سپاه اضافه کرد: ما باید ۹ دی را به عنوان یک حماسه بزرگ و یک اقدام انقلابی گرامی بداریم تا فتنه گران عبرت بگیرند و اگر در سال ۷۸ فتنه گران هزینه فتنه گری را پرداخت کرده بودند در سال ۸۸ به خود اجازه فتنه گری را نمی دادند.
وی گفت: در فتنه سال ۸۸ اشتباه دشمنان این بود که فکر کردند می توانند روی جمعیتی که از یک مساله رضایت ندارند حساب کنند و به اهداف شوم خود برسند و این فتنه به پشتوانه این گروه داخلی صورت گرفت.
سردار سنایی راد با بیان اینکه در فتنه ۸۸ دشمنان از این گروه ناراضی در درون نظام اسلامی استفاده کرد و عده زیادی آگاهانه در این مسیر حرکت کردند افزود: در فتنه ۸۸ بعضیها تصورشان این بود که کار نظام تمام است و لذا کسانی که سر سفره نظام بودند همراه فتنه گران شدند.
معاون سیاسی سپاه گفت: بیشترین تخریب در فتنه ۸۸ از سوی عناصر ضدانقلاب و دلخور نظام صورت گرفت هر چند رهبر معظم انقلاب مهلت بازگشت به انقلاب و باز شماری رای را به فتنه گران دادند اما جالب تر از آن این بود که به جای اعلام بر عدم تقلب در انتخابات ابطال انتخابات را خواستار شدند.
سردار سنایی راد با اشاره به اینکه کاری که فتنه گران در سال ۸۸ انجام دادند شبیه کاری بود که منافقین در پایان جنگ تحمیلی انجام دادند گفت: بیگانگان هم در این میدان انقلاب های رنگی را که در کشورهای همسو با خودشان اجرا کرده بودند و تصورشان این بود که در ایران هم می توانند چنین طرحی را پیاده کنند.
وی گفت: در سال ۸۹ جریان فتنه به ضد انقلابی تبدیل شد و در این حین کسانی که در روز ۲۵ بهمن آمده بودند شروع به سردادن شعارهای ساختار شکنانه کردند.
معاون سیاسی سپاه گفت: برخی از خواص می توانستند به موازات رهبری افشاگری و روشنگری کنند ولی ترجیح دادند سکوت کنند چرا که آنها گاهی نیز دغدغه قدرت داشتند.
سردار سنایی راد دموکراسی واقعی را گردش و چرخش قدرت بر اساس رای مردم عنوان کرد و افزود: یکی از سنگین ترین هزینه هایی که در جریان فتنه بر نظام جمهوری اسلامی ایران وارد شد زدن انگ تقلب به نظام از سوی افراد بود که نظام را به نداشتن صداقت با مردم متهم کردند در صورتی که فاصله رای ۱۱ میلیون نفر بود.
وی با بیان اینکه کسانی که بابخش اجرایی فرمانداری ها و در نقش نظارتی با شورای نگهبان همکاری و در پای صندوق های رای حضور دارند مردم هستند افزود: برای اولین بار در سال ۸۸ یکی از نمایندگان مدعی، بیش از ۲۰ هزار نماینده در پای صندوق های رای داشته و جالبتر از آن این بود که قبل از اتمام انتخابات ادعای پیروزی کرد و از هواداران برای شرکت در جشن دعوت گرفت.
سردار سنایی راد اضافه کرد: سناریوی بازگرداندن سران فتنه به عرصه فعالیت سیاسی بدون پرداخت هزینههای فتنهانگیزی اقدام فرصتطلبانه سیاست بازان است و اگر بدون هزینه برگردند تکرار ماجرای سال ۸۸ بعد از سال ۷۸ است.
وی گفت: در سال ۸۸ با ۴۰ میلیون رای در انتخابات که می توانست پشتوانه ای برای مذاکرات عزتمند ایران با کشورهای خارجی باشد فتنه گران آن را به آتش کشیدند.
وی در ادامه با اشاره به جنایات گروههای تکفیری و داعش در منطقه با نام اسلام گفت: گروههایی که امروز به جان مردم و زیر ساختهای کشورهای اسلامی افتادهاند بهترین خدمت به دشمنان اسلام برای مخدوش کردن اسلام را انجام دادند.
سردار سنایی راد افزود: امروز این نیروهای داعشی که از ناحیه صهیونیست ها و انگلیسی ها حمایت میشوند، با فریاد اللهاکبر سر میبرند، بدنها را مثله میکنند و این درست منطبق با خواست و رضایت دشمنان قسمخورده اسلام است.
وی با اشاره به اینکه داعش فقط شیعیان را تکفیر نمیکند بلکه اهل سنت را هم مرتد میداند افزود: کسانی که می خواستند بین شیعه و سنی جنگ به راه بیندازند کاری کردند که سنی ها به شیعیان پناه بیاورند.
سنایی راد گفت: عناصر تشکیل دهنده گروه داعش سرویسهای امنیتی و جاسوسی غرب و کشورهای عربی، گروه های خودسر قائل بر اینکه تفکرات خود را به هر قیمتی عملی کنند و بعثیها هستند و آنان به ایدئولوژی و مذهبکاری ندارند، آنان آمدهاند که با لوای داعش دوباره به قدرت برگردند لذا شما مشاهده میکنید در کنار سرکردگان داعش افسران ارشد بعثی قرار دارند.
وی در ادامه اشاره کرد: امروز آنان به دنبال این هستند که دومینویی بسازند و این ماجرا را به جمهوری اسلامی بکشانند؛ بنابراین جنگ مذهبی خط آمریکایی انگلیسی است برای مقابله با تمدن اسلام چون آنها احساس میکنند که هویت برآمده از بیداری اسلام میتواند به سمت تمدن سازی برود.
سنایی راد گفت: آنها میخواهند بر نیروی مذهبی ما اثر بگذارند چون معتقدند که شکافهای قومی مذهبی بهترین فرصت برای پیشبرد اهداف خود به جای درگیر شدن است که تمدن اسلامی را از درون وادار به فرسایش میکند.
وی در پایان با اشاره به اینکه ۹ دی، فریاد خاموشی بود که طی ۸ ماه صبر و تحمل جامعه ایرانی نسبت به تندروی و ظلمها نسبت به جمهوری اسلامی، امام و خون شهدا شده بود گفت: امروز باید جریان ۹ دی ۸۸ برای مردم بازخوانی و تنوع آموزی شود .