به گزارش صاحب نیوز،جانشين فرمانده انتظامي استان اصفهان گفت: با تلاش ماموران يگان تكاوري و ماموران فرماندهي انتظامي شهرستان نايين و در سه مرحله عمليات ويژه، مقدار ۲۴۲ كيلو و ۳۵۰ كيلو گرم ترياك و حشيش كشف شد.
سرهنگ حسين حسين زاده ابراز داشت: ماموران يگان تكاوري فرماندهي انتظامی استان اصفهان، حين گشت زني هاي هدفمند خود در مناطق صعب العبور و بيابان هاي شرق اصفهان به يك دستگاه خودروي پژو ۴۰۵ كه در حال تردد به صورت خلاف جهت بود مشكوك شده و به آن دستور ايست دادند.
وي افزود: خودروي مذكور بدون توجه به دستور توقف ماموران به حركت خود ادامه داد كه در اين لحظه ماموران با استفاده از قانون بكارگيري سلاح به سمت خودرو تيراندازي كرده و آن را متوقف كردند.
جانشين فرمانده انتظامي استان اصفهان گفت: در اين عمليات دو قاچاقچي حرفه اي و سابقه دار دستگير و مقدار۱۸۳ كيلوگرم حشيش و ۹ كيلو و ۷۵۰ گرم ترياك كشف شد.
وی همچنين از توقيف دو محموله مواد مخدر ديگر توسط ماموران فرماندهي انتظامي شهرستان نايين خبر داد و بیان داشت: در اين زمينه يك دستگاه كشنده ايويكو و يك دستگاه كاميون بنز توقيف و مقدار ۴۹ كيلو و ۶۰۰ گرم ترياك كشف و دو قاچاقچي نيز دستگير شدند.
حسين زاده با بيان اينكه محموله هاي كشف شده در حال انتقال به سمت تهران بودند، گفت: تمامي متهمان دستگير شده در اين سه عمليات جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شدند.