صفحه اصلی » استان اصفهان » شهرضا » اتاق پیش سرد در کشتارگاه دام شهرضا احداث می شود

با اعتباری بالغ بر 1 میلیارد و 500 میلیون ریال

اتاق پیش سرد در کشتارگاه دام شهرضا احداث می شود

معاون خدمات شهری شهرداری شهرضا گفت: سیستم اتاق پیش سرد، به زودی در کشتارگاه نیمه صنعتی دام شهرضا راه‌اندازی می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - دوشنبه ۱۳۹۳/۱۱/۲۰

به گزارش صاحب نیوز حسنعلی انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرضانیوز اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل ابلاغی اداره کل دامپزشکی استان مبنی بر لزوم تجهیز کشتارگاه‌های استان به سیستم اتاق پیش سرد، این سیستم در کشتارگاه نیمه صنعتی دام شهرضا راه‌اندازی می‌شود.
وی گفت: این سیستم با هزینه‌ای بیش از ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از سوی شهرداری شهرضا در حال احداث است که پس از تکمیل قرار است با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان در راستای توزیع گوشت مناسب فعالیت کند.
معاون خدمات شهری شهرداری شهرضا افزود: در سیستم پیش‌بینی شده در مراحل سردخانه‌ای با حفظ رطوبت گوشت در دمای مناسب و قرنطینه محدود به منظور از بین بردن باکتری‌های موجود و کسب اطمینان از کیفیت لازم گوشت، لاشه‌های سالم ممهور به مهر شبکه دامپزشکی می‌شود.
وی تصریح کرد: مشخصه اعمال سیستم پیش سرد روی گوشت ها، لیبل زرد رنگی است که به گوشت نصب می‌شود و شهروندان می‌توانند با مشاهده این لیبل از سلامت گوشت مورد خریداری خود مطمئن شوند.
انصاری خاطرنشان کرد: گوشت باید حداقل ۱۲ تا ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد نگهداری شود تا ویروس بیماری CCHF از بین برود.
وی بیان کرد: احداث اتاق پیش سرد کشتارگاه نیمه صنعتی دام شهرضا در مراحل پایانی است و به زودی راه‌اندازی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری صاحب نیوز منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد