به گزارش صاحب نیوز به نقل از فارس، نشریه رسمی کنگره آمریکا در مقالهای به قلم «مقشیم مالی» در خصوص حملات سایبری به کاربران امریکایی نوشت: 95 درصد شبکههای بخش خصوصی در معرض خطر قرار دارند؛ بیشتر آنها پیش از این هم مورد حمله قرار گرفتهاند.
* راجرز: در برابر حمله سایبری به شدت آسیبپذیر هستیم
راجرز در مصاحبهای در برنامه سی بی اس اظهار داشت: «ما هرروزه مورد سرقت اطلاعات قرار میگیریم. دولت ایالاتمتحده، مثل این میماند که درون چمن صندلی زده و محل اموالمان را به سارقین بگوییم، سپس مشغول نوشیدن آبجو شده و ایشان را تماشا کنیم.» وی افزود: «و این سرقت شامل همهچیز میشود، از هویت فردی گرفته تا شمارههای امنیت اجتماعی، حسابهای بانکی، و مالکیت معنوی (یعنی برنامههای کاری نسل بعد با دولت کشورهایی مانند چین).»
«مرحله دوم این سرقت شامل حمله میشود یعنی همان موضوعی که میگوییم در برابرش بهشدت آسیبپذیر هستیم. این حمله درواقع خدمات مالی را تعطیل میکند و یا راههای دیگری برای ازبینبردن مواد موجود در کارخانهها مییابد طوریکه نتوانند فعالیتهای روزانه خود را بهانجام برسانند.»
* «قانون اشتراکگذاری و حفاظت از اطلاعات سایبری»، ناقض آزادیهای مدنی و حریم خصوصی؟
راجرز گفتهاست قانون اشتراکگذاری و حفاظت از اطلاعات سایبری (CISPA) را دوباره ارائه خواهد کرد. وی اظهار داشت: «لایحهای بود مبنی بر رتبهبندی کاربران که از سوی دوحزب به تصویب رسید؛ من نیز لایحهای ارائه دادم که توسط مجلس نمایندگان تصویب شد اما در مجلس سنای تحت کنترل دموکراتها آن را رد کردند. حال میخواهیم در همین هفته مجدداً آن را ارائه دهیم. و خیلی ساده است: باید اطلاعاتتان را به اشتراک بگذارید، یعنی اطلاعاتی از شما که مورد حمله سایبری قرار گرفتها ست.»
این قانون درصدد تشویق شرکتهای خصوصی برای بهاشتراک گذاشتن اطلاعاتی درخصوص تهدیدهای سایبری برای جامعه اطلاعاتی است. اما این لایحه در سال گذشته با مخالفت شدید گروههای حفظ حریم خصوصی و آزادی های مدنی و نیز کاخ سفید مواجه شد.
گروههای حفظ حریم شخصی کاربران چنین هشدار میدهند که این لایحه باعث میشود ارتباطات خصوصی بیش از پیش در اختیار سازمانهای اطلاعاتی قرار گیرد. سال گذشته کاخ سفید تهدید به وتوی این لایحه نمود، لیکن در این خصوص که با تلاشهای مجدد برای برقراری این قانون مخالفت کند یا خیر چیزی نگفت.
* 95 درصد شبکههای بخش خصوصی در معرض خطر قرار دارند
راجرز چنین بیان کرد که «95 درصد» شبکههای بخش خصوصی در معرض خطر قرار دارند؛ «بیشتر آنها پیش از این هم مورد حمله قرار گرفتهاند. مقامات ارشد سازمان اطلاعات چنین میاندشیند که با رضایت شرکتها برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات تهدیدشدهشان (در فضای سایبری) با دولت، میتوان 90 درصد مشکلات را از بین برد.»
* آمریکا در معرض حملات سایبری ایران: واشنگتن باید خیلی زود وارد عمل شود
اما راجرز با اشاره به حمله سایبری اخیر ایران به شرکت نفت «آرامکو» در عربستان سعودی که باعث تخریب 30 هزار دستگاه و از دست دادن اطلاعاتی حیاتی شد، مؤکداً بیان کرد که لازم است واشنگتن خیلی زود وارد عمل شود. وی تصریح کرد: «اگر میخواهید در سراسر کشور مشغول کسبوکار شوید، به هرجومرج اقتصادی پس از آن نیز بیندیشید.»