توقف سوخترسانی به کورههای گچ و خداحافظی ایران با خودروهای زیر ۱۰ میلیون
کدخبر: 2799
تاریخ انتشار: ۱۳۹۲/۰۲/۱۱ @ ۱۴:۱۳
به گزارش صاحب نیوز به نقل از ایمنا، گزیده مهمترین اخبار اقتصادی ایمنا در مهر سال گذشته که مورد توجه بسیاری قرار گرفت به شرح ذیل است:
عدم اختصاص تسهیلات به واحدهای نساجی
در حالیکه در تاریخ ۱۸ مهر سال گذشته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان از پرداخت یک هزار و ۱۱۵میلیارد تومان به عنوان سرمایه در گردش به ۳۹ واحد نساجی استان اصفهان گفته بود اما منصوری، معاون اتحادیه نساجان استان اصفهان با بی اطلاعی از این موضوع در آن زمان اعلام کرد که ۳۰ واحد کوچک نساجی استان اصفهان تاکنون موفق به دریافت تسهیلاتی از بانک نشده اند. همچنین قرار بود تا سقف ۱۰ میلیون تومان به واحدهای کوچک و ۴۰ میلیون تومان به واحدهای بزرگ نساجی تسهیلات با عنوان طرح بهینه سازی انرژی و سوخت واحدهای نساجی کوچک و بزرگ داده شود که متاسفانه بعد از گذشت ۲ سال سقف این اعتبار برای واحدهای کوچک به ۵ میلیون تومان کاهش یافت و افراد متقاضی هنوز تسهیلاتی از بانک دریافت نکرده اند.
خداحافظی با خودروهای زیر ۱۰ میلیون
بالاخره با پیگیری خودروسازان کشور در تاریخ ۱۹ مهر سال ۹۱، سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با افزایش قیمت ۹ تا ۳۱ درصدی محصولات ایران خودرو و ۱۴ تا ۳۲ درصدی تولیدات سایپا موافقت کرد و از این تاریخ به بعد ایران رسما با خودروهای زیر ۱۰ میلیون تومان خداحافظی کرد.
خودروی گرند ویتارا با ۳۱ درصد افزایش قیمت رکوردار خودروهایی است که مشمول مصوبه کمیته خودرو شدند.
از بین محصولات ایران خودرو پژو ۴۰۵ دوگانه سوز کمترین افزایش قیمت را داشت. اما در شرکت سایپا ماکسیما با ۱۴ درصد و تندر E۱ با ۲۳ درصد رشد نرخ کمترین و بیشترین صعود را تجربه کردند.
در بین خودروهای پر تیراژ، پراید دو میلیون تومان گران شد تا خودروسازی ایران رسما با محصولات زیر ۱۰ میلیون تومان خود خداحافظی کند.
همچنین محصولی مانند پژو ۴۰۵ نیز حدود ۲ میلیون تومان گران شد و پارس هم نزدیک به ۴ میلیون در مدل ELX افزایش قیمت داشت.
افزایش قیمتها دامان محصولات وارداتی خودروسازان را نیز گرفت به نحوی که ایران خودرو حدود ۱۴ میلیون تومان به قیمت سوزوکی کیزاشی خود افزوده و پارس خودرو نیز نزدیک به ۱۶ میلیون تومان قیمت نیسان مورانو را بالا برد.
طبق ابلاغیه سایپا به نمایندگیهای این شرکت، قیمت هر دستگاه سایپا ۱۱۱ مدل SL که قبلا ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش میرسید به ۱۱ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان رسید و قیمت نوع SX این خودرو نیز از ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به ۱۱ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان افزایش یافت.
همچنین قیمت هر دستگاه سایپا ۱۳۱ مدل SL نیز ۱۲ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان و قیمت مدل SX این ” خودروی گرند ویتارا با ۳۱ درصد افزایش قیمت رکوردار خودروهایی است که مشمول مصوبه کمیته خودرو بوده “خودرو هم ۱۲ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان تعیین شده است. پرایدها البته به کیسه هوا (ایربگ) مجهز هستند.
نمایندگیهای سایپا همچنین هر دستگاه سایپا ۱۳۲ مدل SX را ۱۲ میلیون و ۶۰ هزار تومان و مدل SL این خودرو با کیسه هوا را ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان عرضه میکنند. قیمت سایپا ۱۳۲ مدل SX با ایربگ نیز ۱۲ میلیون و ۳۰۰هزار تومان تعیین شد.
همچنین پارس خودرو قیمت هر دستگاه مگان با افزایشی هفت میلیون تومانی، به ۴۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تندر- ۹۰ پارس خودرو نیز ۴ میلیون تومان گران شد و قیمتی برابر با ۲۱ میلیون و ۴۰ هزار تومان به خود گرفت.
هر دستگاه ماکسیمای اتوماتیک هم ۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شدو این نشان میدهد پارس خودرو بیش از ۵/۷ میلیون تومان به قیمت آن افزود.
در بین دیگر محصولات پارس خودرو، قیمت هر دستگاه پیکاب دو کابین از ۴۲ میلیون تومان به ۵۰ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان افزایش یافته و نیسان تیانا نیز ۵/۷ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد.
اما مدیر بازاریابی و فروش محصولات شرکای تجاری سایپا در ۲۹ مهر سال گذشته با اعلام این که مشتریانی که زمان تحویل خودروی آنها پس از شهریورماه است، باید بر اساس قیمت جدید مصوب سازمان حمایت، مبلغ خودروی خود را پرداخت کنند همچنین مشتریانی که تحویل خودروی آنها قبل از تاریخ ۱۲ مهر است خودروی خود را با قیمت های سابق دریافت می کنند.
انتقال صندوق بازنشستگى کارکنان صنایع فولاد به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
با تصویب هیئت وزیران به استناد بند(۵۹) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۱ کل کشور، در ۲۶ مهر ماه سال گذشته صندوق بازنشستگى کارکنان صنایع فولاد به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتقل شد.
براین اساس صندوق بازنشستگى کارکنان صنایع فولاد با وظایف، اموال، دارایی ها، سهام، امتیازات، موجودی، اسناد، اوراق، تعهدات (شامل تعهدات اعم از مطالبات قانونی بازنشستگان) و سایر حقوق و مستخدمان خود به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتقل شد. همچنین مقرر گردید به میزان بدهی و کسر صندوق، سهام شرکت های وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت (پس از کسر سهام ترجیهی) بابت تادیه مطالبات به صندوق مذکور واگذار شود.
روی ریل قرار گرفتن واگنهای مسافری نور در مسیر اصفهان -مشهد
با هدف بهروزرسانی اقدامات و بهینه سازی فعالیتها و نوسازی ناوگان مسافری و ارائه خدمات مطلوبتر به زائران ثامنالحجج واگنهای جدید مسافری نور در اواخر مهر سال گذشته در مسیر اصفهان ـ مشهد مقدس روی ریل قرار گرفتند. همچنین دو رام از قطارهای مسافری نور در مسیر تهران به مشهد و چند سالن در مسیر تهران به شیراز قرار گرفت.
تعدیل نیرو قطعهسازان با عدم تعیین قیمت واقعی خودرو
رییس کمیته بررسی مزیتهای سرمایهگذاری کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان در خصوص وضعیت قیمتگذاری خودرو تولید داخل در ۲۹ مهر ماه ۹۱ گفته بود که اگر قیمت خودرو واقعی نشود بسیاری از قطعهسازان با تعدیل نیرو مواجه می شوند و باید قیمتگذاری خودرو براساس نرخ ارز صورت گیرد. احمدی گفته بود که با برداشتن تعرفه خودروهای خارجی و آزادسازی قیمت ها میتوانیم با خودرو سازان خارجی رقابت کنیم.
توقف یک ماهه سوخترسانی به کورههای گچ شرق اصفهان
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان گچ و آهک اصفهان ۳۰ مهر سال گذشته از قطع شدن سوخت گاز و نفت ۶۵ واحد از کوره های گچ منطقه محمدآباد قهاب در شرق اصفهان خبر داده و گفته بود که آسیب وارد شده به خاک منطقه، مربوط به گچ برداری از معادن بوده و ربطی به کوره ها نداشته و ما بارها اعلام آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در راستای رفع آلودگی های زیست محیطی این منطقه کرده ایم. طباطبایی با انتقاد بر این که نه تنها مکانی به ما معرفی نشده و مهلتی برای جابجایی تعیین نشد بلکه حدود یک ماه است سوخت واحدهای کوره گچ این منطقه را قطع کرده اند.
تمامی حقوق برای صاحب نیوز - پایگاه خبری، تحلیلی استان اصفهان محفوظ می باشد.