اما حقيقتاً آنها كه مازراتي، فراري و لامبورگيني در اين كشور سوار ميشوند نميدانند كه صاحب و مالك اصلي كارخانه اين ماشينهاي لوكس، كه كرور كرور از اين اتومبيلهاي گرانقيمت را خودش توليد ميكرده و به قولي خداي ثروت بوده است و همه اين برندهاي مشهور تنها بخش كوچكي از داراييهايش بودهاند، ايمان به خدا و بندگي او را به همه اين زرق وبرقهاي چشمنواز دنيا ترجيح داد.
آنها نميدانند كه ادواردو آنيلي جوان، وارث خانوادهاي كه درآمد آن سه برابر درآمد ملي نفت ايران است، شيعه علي بودن را نسبت به همه اين اسباببازيهاي لوكس شيرينتر ميدانست. ادواردو همه آنچه را كه يك انسان آرزوي داشتن آن را دارد در اختيار داشت، اما در اوج جواني فريفته دنيا نشد.
آنها كه مازراتي، لامبورگيني و فراري را بهعنوان ماشينهاي لوكس خارجي سوار ميشوند و ژست دارندگي ميدهند نميدانند ادواردو براي آنكه همانند جوانان ايراني، يك شيعه معتقد باشد چه مشقاتي را متحمل شد. خيليها آزار و تحقير را تحمل ميكنند تا به ثروت برسند و ثروتي كه شايد يك ميلياردم سود خانواده ادواردو هم نيست، اما او تحقير و آزار زيادي را به اشكال مختلف به جان خريد تا ايمان و اعتقادش را از دست ندهد و مسلمان شيعه بماند. آنها كه مازراتي دارند نميدانند كه ادواردو مالك اصلي اين ماشينهاي لوكس بود، سالنهاي مهم و بزرگ مد دنيا را در دست داشت و آقاي مد بود. بهترين لباسها را اول او ميپوشيد و بعد از آن بود كه در دنيا مد ميشد، اما وقتي با اسلام و اهل بيت(ع) آشنا شد ديگر الگويش جوانان ايراني شدند.
آنها كه مازراتي دارند نميدانند ادواردو براي زيارت امام رضا(ع) و آمدن به ايران چقدر اذيت شد و نميدانند كه روحيه انساندوستي او تا اندازهاي بود كه دشمنانش از همين روحيه براي تخريبش استفاده كردند.
آنها كه مازراتي سوار ميشوند نميدانند كه داشتن ايمان و اعتقاد به آقا امام زمان(عج) چه لذتي دارد آنقدر كه جوان مسيحي – يهودي مولتي ميلياردر را در دل اروپا شيداي خود ميكند و نام مهدي را بر خودش ميگذارد.
آنها كه با غرور سوار مازراتي ميشوند نميدانند…. اما واقعاً اين نبود فرهنگسازي از كجا ناشي ميشود؟! چه كساني در اين ندانستهها مسئول هستند؟! چقدر براي فرهنگسازي اين امور هزينه كردهايم؟!
به طور قطع ما مخالف ثروت و دارايي نيستيم اما اينكه جوانان ما در جامعه اسلامي بدانند چه جايگاه معنوي در دنيا دارند و اين چنين فريفته اسباببازيهاي لوكس نشوند نياز به فرهنگسازي دارد كه تنها با شعار و حرف هم عملي نميشود؛ بايد مصاديق حقيقي را براي جوانان و نسل حاضر ارائه كرد و اطلاعرساني درستي داشت. البته چندسالي است كه انجمني به نام «شهيد ادواردو آنيلي» براي زنده نگه داشتن ياد و نام و خاطره ادواردو در اصفهان تشكيل شده است، كه سعي دارد فرهنگ صيانت از ارزشهاي اسلامي را در جامعه نهادينه كند. يعني همان حلقه مفقودهاي كه باعث فاصله گرفتن عدهاي از جوانان با ارزشها و آرمانهاي اسلامي شده است شايد شكاف بين ارزشها و آنها كه مازراتي، فراري و لامبورگيني سوار ميشوند را همين انجمنهاي غيردولتي بتوانند پركنند به شرط اينكه حمايت شوند و اجازه بدهيم اين فرهنگسازي توسط اين نهادهاي غيردولتي نهادينه گردد.
خب …كه چي…اين مزخرفات چيه آخه ؟
مطلب ندارين؟
ديگه به اين سايت نميام.
ضمنا” براي اطلاع شما : ادوارد مشكلات شديد رواني داشته و سرانجام خودكشي كرد.
واقعا تو چی از این شهید بزرگوار میدونی آقا محسن؟ میتونی اون دنیا جوابشو بدی؟ با سند و مدرک ثابت شده که صهیونیستها اونو کشتن بعدشم گفتن روانی بوده و خودکشی کرده تا زودباورهایی مثل تو رو گول بزنن.
حرف که مالیات نداره. اگه داشت این قدر راحت حرف مفت نمی زدی. من تمام سرگذشت ادواردو رو با تمام جزئیاتش از جمله صحبت های دوستان نزدیکش که همه هم آدم حسابی اند و نفوذ آرام و حساب شده یهودی ها توی این خانواده مولتی میلیاردر رو خوندم. عاقبت هم با ازدواج خواهر ادواردو با یک خبرنگار مسیحی و مرگ مشکوک پسرعموی ادواردو و سپس خود این بزرگوار و بعد مرگ سناتور جیووانی پدر ادواردو، تمام ثروت به صهیونیست های خبیث رسید. سغی کن تو مطلبی که اطلاعات نداری حرف نزنی. شاید یک کم برات سخت باشه اما سعیت رو بکن. این برای شخصیت هم بهتره عزیزم.
این روزها ایمان ما به خاطر مشکلات اقتصادی و همین طور به خاطر رفتارهای ضد و نقیضی که می بینیم ضعیف شده اما هر وقت از دریچه چشم شهید ادواردو آنیلی به دین و ایمانم نگاه می کنم حقانیت دینم پیامبرم و قرآن بیشتر برایم روشن می شود سرگذشت او برای جوان ایرانی امروز می تواند پند آموز و الهام بخش باشد.