به گزارش صاحب نیوز، موجِ جدید تغییر مدیران در یکی دو ماهه اخیر به راه افتاده و مدیران جدید جایگزین مدیران قبلی می شوند. گرچه تغییر مدیران امری طبیعی است و از اقتضائات مدیریتی محسوب می شود، اما نکته ای در خور توجه در این تغییرات به چشم می خورد و آن اینکه سهمیه مدیران بومی شهرستان باز هم آب می رود.
در تازه ترین این تغییرات، معاون سیاسی بومی فرماندار جای خود را به مدیری غیربومی داد؛ این روزها هم مسوول راهور شهرستان، رئیس راه و شهرسازی، رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران، مسوول محیط زیست، و… همگی غیربومی انتخاب شدند تا درصد مدیران غیربومی در خمینی شهر به بیش از 80 درصد برسد.
در همه شهرها، بخش زیادی از صندلی های مدیریت شهر را به مدیران بومی می سپارند و این امر از جهت مدیریتی، لازم و منطقی است؛ به این آمار توجه کنید:
براساس آمار رسمی، مدیران بومی در خراسانجنوبی۸۲ درصد، کاشان 65 درصد، ازنا 50 درصد، استان البرز 67 درصد، نیشابور63 درصد است. حال این آمار را با آمار 20 درصدی مدیران بومی در خمینی شهر مقایسه کنید!
مدیران غیربومی، ماه ها طول می کشد تا با شرایط، اقتضائات، فرصت ها، امکانات و نقاط ضعف و خود شهرستان آشنا شوند و دود این فرصت سوزی در چشم مردم می رود.
از سویی دیگر، تعلق و دلسوزی نسبت به زادگاه امری طبیعی و درخور توجه است و در محاسبات مدیریتی جایگاه ویژه ای دارد. به عبارت دیگر گرچه نمی توان منکر دلسوزی برخی از مدیران غیربومی شد ولی به صورت کلی مدیران بومی بخاطر تعلق به زادگاهشان دلسوزتر هستند.
طبق آمار، هم اکنون تعداد مدیران بومی دولت در خمینی شهر به حداقل خود رسیده و امید است مسوولان مربوط در این زمینه دقت بیشتری به خرج دهند.
امید است این نقدها در جهت کمک به اجرای صحیح در انجام وظیفه مسوولین و خدمتگذاری به مردم باشد و انتظار میرود مسوولین شهرستان خمینی شهر از خود ظرفیت نشان دهند و به جای برداشت سیاسی به پیشرفت و آبادانی این خطه متمدن بپردازند.
انتهای پیام/قلمکده/ع
این اولین بار بود که یکی به این نکته توجه داشت. متاسفانه یکی از مهم ترین دلایل عدم پیشرفت شهرستان خمینی شهر همین مدیران غیر بومی هستند. امیدوام مسوولان استان به این امر توجه داشته باشند.