به گزارش صاحب نیوز؛ مدیرعامل شرکت پوشاک قهرود کاشان که این هفته کارخانهاش بعد از 40 سال تولید، تعطیل شد در گفتگو با خبرنگار کاشان اول با ابراز گلایه از برخوردهای دولت با تولیدکنندگان تصریح کرد: من هر ماه 35 میلیون تومان حق بیمه پرداخت می کنم و حتی دفتر کار شرکت را فروختم که 400 میلیون تومان بدهی معوقه بیمه را یکجا بپردازم، اما بیمه خودسرانه و برای 11 میلیون طلب باقیمانده، سند 27 واحد تولیدی ما به ارزش دو میلیارد تومان را توقیف کرد.
احمد صادقی که برای 100 نفر در مجموعه تولیدی خود اشتغالزایی کرده، افزود: وقتی به بیمه گفتیم برای آن مبلغ باقیمانده هم که چک دادهایم، به ما جواب دادند هر وقت چک شما نقد شد، سند را فک رهن میکنیم!
وی گفت: من میخواهم با این سندها وام بگیرم تا بتوانم مواد اولیه بخرم و حقوق کارگر را بدهم، اما بیمه سند را آزاد نمیکند و من هم دیگر خسته شدم.
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران بیان کرد: متاسفانه بدنه دولت اهمیتی به تولید و تولیدکننده نمیدهد و به جای کمک به تولید و اشتغال، کارهایی انجام میدهد که تولیدکننده را بیانگیزه و خسته میکند.
بیمه ما را بیشخصیت میکند
احمدی با بیان اینکه این حرکتها و برخوردها با تولیدکننده خیلی زشت است؛ اذعان کرد: بیمه اصلا در سالهای عادی هم چنین کارهایی را انجام نمیداد، اما الان در سال اقتصاد مقاومتی و وضعیت فشار تحریمها و رکود و شعارهای حمایتی و … با ما چنین میکنند.
وی ابراز کرد: بیمه ما را بیشخصیت میکند و ارزش برای آدم قائل نمیشود و هر وقت هم برای گرفتن نامه یا کارت بازرگانی یا … مراجعه میکنیم، بهانه میآورد.
مدیرعامل واحد نمونه صنعتی کشور در سال 1383 در پاسخ به این سوال که فرماندار کاشان چه موضعی در قبال این وضعیت دارد، ابراز کرد: فرماندار در حرف تایید می کند و حتی به شرکت ما آمد و بازدید و اعلام حمایت کرد، اما بدنه اجرایی زیردست او، حرفش را اجرا نمیکنند.
احمدی افزود: من به فرماندار نامه زدم و گفتم با این وضعیت، مجبورم تعطیل کنم, وقتی جوابی به من ندادند، من هم به ناچار تعطیل کردم؛ چرا که دیگر توان ادامه ندارم.
بدنه اجرایی دولت طبق سیاست دولت عمل نمیکند
وی بیان کرد: من به فرماندار هم گفتهام که بدنه اجرایی شما، طبق سیاست دولت و رهبری پیش نمیروند و طبق میل و سلیقه خود عمل میکنند و اصلا بعضی نیروهای دولت، دنبال این هستند که مردم را ناراضی کنند و آنان را به نظام و رهبری و دولت بدبین کنند.
صادر کننده نمونه کشوری سال 1376 کشور خاطرنشان کرد: در این بازار رقابتی و در این روستای قهرود و با هزاران هزینه و پرداخت 30 درصد پول بیمه و … من مشکلات خودم را دارم، حالا در این وضعیت، دولت هم برای من مشکل ایجاد میکند.
وی گفت: دولت در سطح کلان، زیاد شعار اهمیت به تولید و اشتغال و بازگشت به روستا میدهد، اما وقتی ما به بدنه دولت مراجعه میکنیم، جواب نمیدهد.
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با انتقاد از عرضه کالای قاچاق در کاشان، اضافه کرد: چه کسی باید جلوی ورود و فروش جنس قاچاق را در بازار بگیرد؟ دولت اگر پیشگیری و برخورد نکند، تولیدکننده تحت فشار بیشتر قرار میگیرد.
صادقی بیان کرد: چرا فرمانداری در کاشان رسیدگی نمیکند؟ شما پیگیری کنید ببینید آیا من صادقی حرف خلافی میزنم؟ اصلا اگر واحد تولیدی خلاف کرد، بیایید در فرمانداری بگویید میخواهیم چنین عملیاتی را با آن انجام بدهیم.
مدیرعامل شرکت پوشاک قهرود با اشاره به اینکه امروز تولید سخت ترین کار است، تصریح کرد: هرکسی میگوید که نیست، بیاید چهارتا کارگر را سرکار بگذارد و حقوقش را بدهد تا ببیند میتواند اداره کند یا نه؟ اینکه از بودجه دولت استفاده کنی و مرتبا هزینه کنی و دولت را بزرگ کنی که هنر نیست.
احمدی در پایان گفت: من 160 نفر کارگر را بازنشسته کردهام؛ 380 نفر پرسنل داشتم که از بس اذیت کردند، به 100 نفر کاهش دادم و از آبرو و زندگی خودم گذاشتم برای اینکه مشکلات را حل کنم و تولید را حفظ کنم.
انتهای پیام/ کاشان اول/ م.ت