صاحب نیوز

rava-pic-page-asli-nasr1

در آستانه ماه رمضان

۱۲ هزار تن مرغ روانه بازار می‌شود

صاحب نیوز: مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: از مجموع بیش از ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی، ۱۲ هزار تن مرغ تولید و در آستانه ماه رمضان روانه بازار مصرف می شود.

کدخبر: 8124
تاریخ انتشار: ۱۳۹۲/۰۳/۱۸ @ ۱۶:۰۶


به گزارش صاحب نیوز از اصفهان ، نجفی با اشاره به اینکه استان اصفهان با جوجه ریزی بیش از ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه، نخستین تولیدکننده مرغ در کشور شد، اظهار داشت: جوجه ریزی مرغ از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.
وی شهرستان های اصفهان، نائین، کاشان، نجف آباد، شهرضا و شاهین شهر را عمده تولیدکنندگان مرغ استان دانست و تاکید کرد: سالانه در ۱۷۰۰ واحد مرغ داری این استان با ۴ دوره جوجه ریزی، ۱۵۴ هزار تن مرغ تولید می شود.
مدیرامور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان بیان داشت: ۷۰ درصد مرغ تولیدی اصفهان در داخل و بقیه در استان های همجوار همچون تهران، چهارمحال وبختیاری و فارس توزیع می شود.