نظارت بر ذبح دام
۱۵:۱۹ - سه شنبه ۱۳۹۷/۰۵/۳۰

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان:

شهروندان فرآورده های دامی تازه را تا ۴۸ ساعت دریخچال نگهداری کنند/ نظارت ۳۴۶ دامپزشک و مسئول فنی بر ذبح دام در عید قربان

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: با توجه به توزیع گوشت نذری عید قربان در بین شهروندان توصیه می کنیم به منظور جلوگیری از بروز بیماری های خطرناکی همچون تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، تب مالت و… از مصرف فرآورده های دامی نیم پز و نپخته خودداری کرده و گوشت تازه را نیز به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند.

به گزارش صاحب نیوز؛ شهرام موحدی با اعلام اینکه 19 محل در اصفهان و 8 مرکز در شهرستان برخوار به علاوه 32 کشتارگاه دام که در روز عید سعید قربان برای ذبح دام شرعی و سالم، فعالیت خواهند داشت، اظهار کرد: حضور دامپزشکان و بازرسان بهداشتی گوشت خبره در این مراکز به همراه ناظران ذبح شرعی، سلامت دام قربانی و لاشه‌های استحصالی را تضمین می‌کند.

وی ادامه داد: 176 دکتر دامپزشک، بیش از 170 مسئول فنی، بازرس بهداشتی گوشت و ناظر ذبح شرعی در 59 مرکز مشخص شده توسط این اداره کل بر کشتار دا‌م‌های قربانی در روز عید سعید قربان نظارت می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان از بازرسی 7 هزار و 700 دام قربانی در سال گذشته خبرداد و گفت: در این بازرسی‌ها بیش از 15 لاشه به صورت کامل حذف و 215 لاشه اصلاح شد که این امر درنهایت 384 کیلوگرم گوشت استحصالی را از چرخه عرضه حذف کرد.

وی افزود: با توجه به توزیع گوشت نذری عید قربان در بین شهروندان توصیه می کنیم به منظور جلوگیری از بروز بیماری های خطرناکی همچون تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، تب مالت و… از مصرف فرآورده های دامی نیم پز و نپخته خودداری کرده و گوشت تازه را نیز به مدت 24 تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنند.

موحدی با بیان اینکه بیش از 4 هزار عدد آلایش خوراکی دامی حذف شده اند، خاطرنشان کرد: ورود این مقدار گوشت و فرآورده‌های آلوده به چرخه مصرف انسانی می‌توانست بهداشت و سلامت جامعه را به مخاطره اندازد که با هوشیاری و حساسیت دامپزشکی برای رعایت نکات بهداشتی از بروز آن جلوگیری شد.

گفتی است هر ساله با نزدیک شدن به عید سعید قربان، اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با فعال‌سازی کمیته ساماندهی کشتار روز عید سعید قربان مراکزی برای نگهداری، عرضه و ذبح شرعی و سالم دائم فعال شده و سایت های موقتی را علاوه بر کشتارگاه های دائمی راه اندازی می کنند که اسامی آنها به شرح زیر است:

 

۱

کشتارگاه صنعتی دام قساران

 کیلومتر ۲۰ جاده نائین، کیلومتر ۸ جاده فساران

۸

 مهدی آقا بزرگ

آبشار سوم، ورودی دنارت، فروشگاه گوشت خوش نسیم

۲

کشتارگاه دام ورزنه

نرسیده به ورودی ورزنه، سمت  چپ

۹

حسن قادری

خوراسگان، خیابان کارگر، میدان دام خوراسگان

۳

کشتارگاه دام هرند

هرند، جنب آتش نشانی

۱۰

خیریه یابن الحسن

خ طالقانی، خ زاهد

۴

کشتارگاه دام کوهپایه

کوهپایه، خیابان حافظ جنب گلستان شهداء

۱۱

کمیتامام خمینی (ره) اداره ۱

میدان قدس، ابتدای خیابان سروش، بازار ماهی و میوه سابق

۵

بهزیستی، مرکز نابینایان هفتم تیر

پل بزرگمهر، آبشار دوم، جنب اولین ایستگاه اتوبوس

۱۲

کمیته امام خمینی (ره) اداره۲

خ کاشانی، جامی غربی، کمیته امداد منطقه۲

۶

بهزیستی، مرکز شهید بهشتی

خ جی بعد از ترمینال جی، نرسیده به خیابان مهدیه

۱۳

کمیته امام خمینی (ره) اداره سپاهان شهر

سپاهان شهر، بلوار شاهد، جنب مجموعه ورزشی ولایت

۷

رمضان کرمی

مشتاق سوم، نرسیده به پینارت، روبروی گلخانه

۱۴

کمیته امام خمینی (ره)

آتشگاه، جنب پمپ بنزین میدان بهار

۹۷۰۰۸

مهرداد جلالی

خ وحید، جنب امامزاده محسن

۱۵

مهدی ردانی پور

آبشار سوم، ردان، روبروی امامزاده جنب کانال

۹۷۰۰۹

مسعود انصاری

آبشار سوم، کشتارگاه سابق آبشار

۱۶

پرویز شیروانی

زینبیه، جاده دارک، کشتارگاه سابق مارک (شیرینی)

۹۷۰۱۹

غلام خسروری

آبشار سوم، دنارت، جنب کانال آب

۱۷

علی طاهری

آبشار سوم، دنارت جنب کانال آب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام