صفحه اصلی » استان » نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در نوروز با جدیت دنبال می شود

نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در نوروز با جدیت دنبال می شود

مدیر گروه بهداشت محیط استان اصفهان گفت: هدف از این طرح و برنامه تشکیل و کنترل نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی است.

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - پنجشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۲۳

حسین صفاری در گفت‌وگو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: طرحی تحت عنوان بسیج سلامت نوروز از تاریخ بیستم اسفند به‌طور رسمی در حال انجام است.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان تصریح کرد: هدف از این طرح و برنامه تشکیل و کنترل نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی است؛ خصوصاً در مراکز حساس از قبیل هتل‌ها، رستوران‌ها، محل‌های اقامت موقت مسافران نوروزی، فست فودی ها، طباخی‌ها، شیرینی فروشی‌ها که بیشتر مردم با آن سر و کار دارند و یا ممکن است بیشتر مسافران نوروزی به آن مراجعه کنند.

وی افزود: حدود بیش از 60 اکیپ دو نفره در سطح استان از بازرسان بهداشت محیط، نظارت را بر عهده‌دارند؛ ساعات کاری آن‌ها از 8 صبح تا 10 شب و در صورت ضرورت بیشتر حضور دارند و بعضاً ممکن است تا 12 شب ادامه داشته باشد.

صفاری در پایان عنوان کرد: به منظور سلامت و امنیت غذایی مسافران، محل‌های اقامتی موقت مثل مدارس و منازلی که فعلاً به‌طور موقت در اختیار مسافران قرار دارد و محل‌های دائم مثل هتل‌ها که در آن حضور پیدا می‌کنند هم جزء بازدیدهای نظارتی نوروزی خواهد بود.

انتهای پیام/

درج نظر