صفحه اصلی » آخرین اخبار ایران و جهان » ساعت شام؛ تعیین کننده «سلامت قلبی»

ساعت شام؛ تعیین کننده «سلامت قلبی»

نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است، دیر غذا خوردن در شب افراد را در معرض بیماری‌های مختلف قرار می‌دهد.

تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - چهارشنبه ۱۳۹۸/۰۸/۲۲

به گزارش صاحب نیوز و به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است، دیر غذا خوردن در شب افراد را در معرض بیماری‌های مختلف قرار می‌دهد.

محققان انجمن قلب آمریکا طی یک پژوهش جدید عادات غذایی هزاران زن را تحت بررسی قرار دادند و در نهایت دریافتند، ساعات مصرف غذا در شب سلامت قلب زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. به گفته کارشناسان علمی، با هر یک درصد افزایش کالری مصرفی در شب، ریسک فشارخون بالا و در پی آن بیماری‌های قلبی افزایش می‌یابد.

نتایج ارائه شده در جلسات علمی انجمن قلب آمریکا در فیلادلفیا نشان داد که خوردن غذا پس از ساعت ۸ بعد از ظهر به سلامت قلب آسیب می‌زند. محققان می‌گویند: این نخستین مطالعه برای ایجاد پیوند بین کالری مصرفی در شب و بروز بیماری قلبی نیست؛ دهها آزمایش علمی دیگر نتایج مشابهی را ارائه داده‌اند.

محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: تاکنون رویکردهای سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی به آنچه که ما می‌خوریم و چه ساعتی می‌خوریم متمرکز شده است.

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری صاحب نیوز منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد