صفحه اصلی » اجتماعی » آش های زمستان، شگفتی طب سنتی برای تندرستی

آش های زمستان، شگفتی طب سنتی برای تندرستی

متخصص طب سنتی به تشریح آش های مخصوص فصل زمستان پرداخت.

تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - یکشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۶

محمود بابائیان در گفتگو با صاحب نیوز در تشریح آش های زمستان بیان کرد: یکی از پایه های رژیم غذایی در طب سنتی آش ها و شورواها است.

متخصص طب سنتی ادامه گفت: در فصل زمستان به علت سردی و تری و افزایش بیماری های بلغمی غذاهای با طبع گرم توصیه می شود.

وی افرود: برای این ایام می توان به اش اسفیدواج اشاره کرد که شوروایی یا مزاج گرم و تر است.

متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: قطعات ریز شده گوشت مرغ یا بره یا سبزی هایی مانند گیشنیز و جعفری به همراه چاشنی هایی مانند دارچین و زیره و فلفل و آویشن در این غذا موجود است.

بابائیان گفت: از جمله غذاهایی رقیق دیگر که حاوی سبوس گندم، شکر و روغن بادام است حریره نام دارد که می توان به آن مواد دیگری مانند پسته و فندق اضافه کرد تا از آن به عنوان گداخته هم بهره برد.

متخصص طب سنتی ادامه داد: حریره برای افزایش شیر مادر، افزایش وزن و کاهش ورم معده کاربرد فراوان دارد.

وی افزود: حلیم گندم گوشت هم کاهنده سرفه است، ولی قدری دیر هضم بوده و می تواند برای برخی افراد مشکل ایجاد کند؛ این غذا می توان با چاشنی هایی مانند فلفل و دارچین مصرف شود.

بابائیان در پایان گفت: آش دیگری که با افزودن گوشت قوت آن افزایش می یابد، نخود آب است که در بیماری هایی مانند فلج، مالیخولیا و رعشه هم موثر است؛ برای تهیه این غذا نخود باید ۱۲ ساعت در آب خیسانده و سپس پخته شود؛ سپس با زیره، نمک، روغن بادام و پیاز معطر شده و مصرف شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری صاحب نیوز منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد