بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران علی رغم جنگ، تحریم و فشارهای اقتصادی اما ایران به کشوری تاثیرگذار و دارای قدرت در منطقه تبدیل شد و به پیشرفت های کیفی زیادی در عرصه های مختلف دست یافت.
اگر انقلاب نبود آیا امروز وظیفه جنایت هایی که به رهبری امریکای جهان خوار توسط بعضی از دولت های عربی منطقه در حال انجام است به عهده دولت شاهنشاهی ایران و با هزینه ملت ایران صورت نمی گرفت؟ آیا این ننگی در تاریخ برای ما نبود که عامل ظلم، قتل، کودک کشی و غارت اموال ملت های مظلوم باشیم؟
۲۲:۰۲ - جمعه ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
روایتی از آزادی های آمریکایی و بازداشت مرضیه هاشمی؛
آزادی در آمریکا تا آن جایی است که بر علیه تاریکی ها نبوده و به نظام لیبرالی ضربه نزند. هر آن چه موجب شود که پایه های لیبرالیسم در این سرزمین سست شود و از میان برود، شدیداً محکوم است.
این روزها به قدری بیماری های متعدد فرهنگی گریبانمان را گرفته که بلدوزرهای فرهنگی هم ساختن خاکریزهای صداقت را تعطیل کرده اند. متأسفانه بعضی از ما هم برای رسیدن به جاه و مقام و میز، عزت نفس خود را هم به ثمن بخس زیر پا می گذاریم و برای رسیدن به آمال و آرزوهایمان از هیچ چیز دریغ نمی کنیم.
واژه فتنه و کودتای مخملی در ایران با نام سال ۸۸ گره خورده است، برخی این سوال را مطرح می کنند که آیا ایران در سال ۸۸ دچارفتنه و کودتای مخملی شد و یا اتفاقات روی داده در این سال صرفاً یک درگیری سیاسی کشانده شده به کف خیابان ها بود؟
ابوالفضل ابوترابی نوشت: متاسفانه، جهل یا عدم توجه به مرز دیجیتال و عدم اهتمام کافی برای حراست از آن، هزینههای مادی و معنوی بسیاری را بر کشور تحمیل کرده است و تا زمانی که سازوکار بهتری برای حراست از مرزهای دیجیتال پیدا نکنیم، هر روز همین کاسه چه کنم، چه کنم، روزیمان خواهد بود.
آیا این امکان وجود ندارد دوباره حماسه ای شبیه ۲۵ آبان ۱۳۶۱ خلق کنیم؟ آن روز رزمندگان ما با رمز یازینب(س) از رودخانهٔ سرکش عبور کردند، آیا نمی شود ما هم امروز یک یاعلی بگوییم و در برابر جنگ اقتصادی دشمن بایستیم؟ آیا نمی شود امروز هم خون انقلابیگری و انسانیت ما به جوش آید و با مدیریت صحیح اقتصادی از این پیچ تاریخی ایجاد شده عبور کنیم؟
زمانی که مناظرات امام صادق را بررسی می کنیم در می یابیم که ایشان از تمامی صنوف ادیان و فرق و مکاتب دعوت به مناظره شده اند، ایشان تنها به تصحیح انحرافات اسلام نمی پرداختند، بلکه مبارزه و تصحیح و هدایت ایشان وسیع و سترگ بوده و تمامی ساحت های فرادینی و فرامذهبی و فراحزبی را شامل می شد.
این روزها، هوا هوای بازگشت از حرم است، حرمی که حریم قدسی اش یاوران حسین را، حول محور خود جمع می کند و هر کس به دیدار برادر دینی اش برود همچون او در اجر این سفر سهیم خواهد بود.
اهمیت زیارت اباعبدالله وقتی دانسته می شود که با غلیظ ترین عبادت اسلام یعنی حج مقایسه شود؛ حج با وجودی که واجب است اما اگر «محتمل الخطر» شود نه تنها واجب نیست، بلکه حرام است. اما زیارت اباعبدالله گرچه محتمل الخطر باشد بازهم مستحب است.
سال هاست که از پایان جنگ می گذرد اما سهم ما از عاشقی، بدن هایی پر از ترکش، اعصاب هایی داغان، تنفس با کپسول اکسیژن، دست و پاهایی قلم شده، چشمانی نابینا و نخاع هایی لِه شده و یک عمر ویلچرنشینی بود.